Over FysioChris

FysioChris is een fysiotherapie- en manueletherapiepraktijk in Meppel waarbij de cliënt centraal staat. Effectieve en innovatieve zorg gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Er zijn meerdere invloeden die bepalen hoe die zorg eruit ziet. Dit is altijd een uniek samenspel. Ten eerste gaat het om de persoon die om de zorg vraagt en zijn of haar ervaring, mening en ideeën. Daarnaast zal ook de deskundigheid, ervaring en expertise van FysioChris hierin een rol kunnen spelen. En ten derde zijn de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten mogelijk van invloed.

Zo ontstaat een unieke behandeling, omdat iedereen uniek is en elke hulpvraag anders is. Effectief, innovatief en afgestemd op u. Zorg die er toe doet!

“Als gevolg van artrose al langere tijd last van nekklachten. Hiervoor al door verschillende fysiotherapeuten behandeld, zonder veel resultaat. Na enkele behandelingen door Chris van FysioChris al snel verlichting van mijn klachten, waardoor ik de meeste dingen weer probleemloos kan doen.”

Carla Beukers

50 jaar