Over FysioChris

Als fysiotherapeut ben ik altijd gericht op wat jou het beste gaat helpen. Daarbij ben ik continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en scholing. Naast fysiotherapeut, ben ik Manueel therapeut en ben ik besuurslid van het Schouder Netwerk Groot Zwolle. Hierin werk ik samen met de orthopeden Dr. Janus en Dr. Zuurmond. Binnen het bestuur ben ik o.a. verantwoordelijk voor de scholing en het cursusaanbod binnen het netwerk.

FysioChris is een fysiotherapie- en manueletherapiepraktijk in Meppel waarbij de cliënt centraal staat. Effectieve en innovatieve zorg gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. 

Er zijn meerdere invloeden die bepalen hoe die zorg eruit ziet. Dit is altijd een uniek samenspel. Ten eerste gaat het om de persoon die om de zorg vraagt en zijn of haar ervaring, mening en ideeën. Daarnaast zal ook de deskundigheid, ervaring en expertise van FysioChris hierin een rol kunnen spelen. En ten derde zijn de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten mogelijk van invloed.

Zo ontstaat een unieke behandeling, omdat iedereen uniek is en elke hulpvraag anders is. Effectief, innovatief en afgestemd op jou. Zorg die er toe doet!

Bedankt Chris, voor je begeleiding tijdens mijn herstel en de weg terug om weer de sport te kunnen beoefenen waar ik zo van hou! Bedankt voor al je oefeningen, je uitleg en je inzet. Jij hebt mij het vertrouwen weer teruggegeven in mijn lijf. Heel erg bedankt!
PS, voor wie een goede fysio zoekt…..Fysio Chris ,100% aanrader!

Linda Velthuis, 42 jaar